WAT WE DOEN

LOKALE CAPACITEIT VERGROTEN

Doordat we alles waarvoor wij geld inzamelen lokaal laten maken, vergroten wij de capaciteit van de lokale markt. Zo laten we het meubilair in het land timmeren en de schriften bij de lokale drukker drukken.

 

ONTWIKKELINGSHULP

Ontwikkelingshulp heet niet voor niets ontwikkelingshulp. We helpen de bevolking van Ghana om zichzelf en hun land te kunnen ontwikkelen zodat het land uiteindelijk beter aansluit en wellicht mee kan spelen in de westerse wereld.

PARTICIPATIE

We betrekken de lokale bevolking bij de projecten om zoveel mogelijk mensen structureel te betrekken bij hun eigen ontwikkeling. Onze Ghanese partner woont in Ghana en coördineert de projecten vanuit Wenchi.

 

GELIJKWAARDIGHEID

Ongeacht ras, geloof, leeftijd of geslacht. Daarom ondersteunen wij inmiddels 13 scholen met verschillende etnische achtergronden. Omdat wij vinden dat ieder kind recht heeft om te leren ongeacht ras, geloof, leeftijd of geslacht. Een beter Ghana voor elk kind. Dat is waar wij voor staan. En een betere toekomst voor een kind, is een betere toekomst voor Ghana.

Onze organisatie heeft als hoofdactiviteiten:
HULP AAN SCHOLEN
VOORLICHTING OVER BESMETTELIJKE ZIEKTES ZOALS HIV/AIDS EN TBC

RLFN richt zich in eerste instantie op de hulp aan scholen. Het tweede doel wordt door de Ghanese afdeling van Resource Link Foundation uitgevoerd.

Wenchi, Ghana

Bekijk hier de plaats Wenchi op de kaart van Ghana. Onze contact persoon Chris van Resource Link Foundation Ghana stuurt de projecten vanuit Wenchi aan.