Veel landen wereldwijd hanteren momenteel een (gedeeltelijke) lockdown om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook Ghana hanteert een lockdown in de grote steden. Vanwege angst voor het onbekende zijn veel stedelingen gevlucht naar het platteland waar nog wel vrij gereisd kan worden.

De kans dat het COVID-19 virus keihard toeslaat is erg groot. De reden hiervoor is de onwetendheid van de bevolking, het gebrek aan informatiepakketten en richtlijnen, evenals het gemis van persoonlijke desinfectie- en beschermingsmiddelen.

Uw steun is daarom nu erg belangrijk. Samen kunnen we de lokale bevolking helpen aan informatie, zeep, desinfecterende middelen en zelfbeschermingsmiddelen om het COVID-19 virus tegen te gaan.

Wilde Ganzen heeft een tijdelijke actie die loopt tot augustus:
Elke gedoneerde euro wordt verdubbeld.

Dit is een fantastisch initiatief om snel in te kunnen spelen op het verkrijgen van de benodigde materialen ter bestrijding van COVID-19 virus. Ons doel is om € 5.000 bij elkaar te krijgen wat door Wilde Ganzen verdubbeld wordt.

Help ons en daarmee de Ghanese bevolking door bij te dragen op rekeningnummer:
NL04 RABO 0142 8582 85 t.n.v. Resource Link Foundation Netherlands.

Om u een idee te geven wat er met het geld gedaan wordt hebben wij als extra document de begroting opgenomen zoals die door onze zuster organisatie in Ghana is opgesteld en bij Wilde Ganzen is ingediend.